Сьогодні, 29 січня, у актовому залі СЗШ №3 м. Трускавця в рамках міського фестивалю-конкурсу «Різдвяні передзвони», який проводить відділ освіти, відбувся конкурс колядок між учнями початкових класів.

 Дітки з усіх трьох шкіл міста підготували цікаві виступи, серед яких були і авторські колядки (зокрема на слова трускавецького поета В`ячеслава Умнова – СЗШ №3), колядки з театральними сюжетами (композиція «Свята ніч» – НВК «СЗШ №2-гімназія»), і навіть уривки з п`єс в сучасній обробці («Ніч перед Різдвом» – СЗШ №1).

 Маленьких колядників оцінювало професійне журі, проте місія у суддівської колегії була непростою – адже складно визначити кращих виконавців серед колядників. Напевно все ж найкращими були виступи найменших учасників – першокласників з усіх трускавецьких шкіл.

 Побував на виступі всіх трьох шкіл і міський голова Трускавця Андрій Кульчинський. Він зазначив, що такі заходи гуртують діток та їхніх батьків, сприяють естетичному та патріотичному вихованню підростаючого покоління, дають можливість самореалізації творчих талантів нашого міста.

 Особлива подяка класоводам та вчителям музики, які зробили для дітей справжнє свято колядок у цей благословенний Різдвяний час.

Перейти до вмісту