Сьогодні, 3 березня, службою у справах дітей (СуСД) Трускавецької міської ради проведено засідання Координаційної ради з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду та виховання дітей. Головувала на засіданні секретар Трускавецької міської ради Наталія Пономаренко.

 На засіданні було затверджено план роботи Координаційної ради на 2020 рік та Механізм взаємодії між СуСД, відділенням поліції, відділом освіти, Трускавецьким міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді щодо дітей, які скоїли злочини, правопорушення чи перебувають у складних життєвих ситуаціях. Також обговорено питання роботи з сім`ями, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, постраждалих від насильства в сім’ї та малозабезпеченими сім’ями.

 План роботи Координаційної ради з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду та виховання дітей у Львівській області на 2020 рік розроблений поквартально та передбачає взаємодію в широкому спектрі питань, зокрема щодо проведення оздоровчої кампанії (загальної в місті та для дітей з сімей пільгових категорій), забезпечення соціального захисту та законних інтересів дітей-сиріт та дітей, які залишились без батьківського піклування, підбір та навчання кандидатів для створення сімей патронатних вихователів та прийомних батьків, аналіз стану роботи з дітьми в гуртках та секціях ДЮСК “Спортовець” та БУТ, роботи закладів інклюзивного характеру, профорієнтаційної роботи, стану злочинності та правопорушень серед дітей, популяризації здорового способу життя тощо.

Перейти до вмісту