Управління комунальної власності Трускавецької міської ради оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної (експертної) оцінки наступного об’єкту комунальної власності, що підлягає приватизації.

 Мета проведення незалежної оцінки:

 Визначення вартості об’єкта для його приватизації шляхом викупу.

 Назва об’єкта: нежитлове приміщення площею 12,1 кв. м.

 Місце знаходження об’єкта: м. Трускавець, вул. Шевченка, 27.

 Відомості про об’єкт: нежитлове приміщення, рік побудови – до 1992 року, технічний стан задовільний.

 Претенденти подають в управління комунальної власності Трускавецької міської ради конкурсну документацію. Конкурсна документація містить підтвердні документи та конкурсну пропозицію.

 Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться у конверті.

 Підтвердні документи повинні містити:

– заяву на участь в конкурсі за встановленою формою;

– копію установчого документу претендента;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі суб’єкта оціночної діяльності, та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

– письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

– копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності виданого претенденту Фондом державного майна України;

– інформацію про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють в його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Конкурсна пропозиція претендента має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт. Крім цього, претенденти мають подати один конверт із зазначенням адреси учасника конкурсу.

Конкурс відбудеться 6 квітня 2020 року о 14 год. 00 хв. Документи приймаються до 16 години 2 квітня 2020 року за адресою: 82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Бориславська, 1 (4-й поверх). Тел. (03247) 5-38-60, 6-75-07.

Начальник Управління комунальної власності О.Сегер

Перейти до вмісту