4 березня в залі засідань Трускавецької міської ради відбулося засідання Координаційної ради з питань суспільно-небезпечних узалежнень, яка діє при виконавчому комітету ТМР. Головувала на засіданні секретар Трускавецької міської ради Наталія Анатоліївна Пономаренко.

 Координаційна рада розглянула низку питань, які стосуються профілактичних заходів серед дітей та молоді, а саме профілактики алкоголізму, тютюнопаління та вживання наркотиків, профілактики злочинності серед підлітків, протидії захворювання на туберкульоз та про діяльність кабінету «Довіра».

 Серед доповідачів були представники служби у справах дітей, міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, відділу освіти, відділу у справах сім`ї, молоді та спорту, міської лікарні, міського відділення поліції.

 Було повідомлено про проведені конкурси, бесіди, відеолекторії та тренінги з метою профілактики негативних явищ та проведені в 2019 році 34 профілактичні рейди «Урок», «Підліток», «Вокзал», «Діти вулиці». Особливу увагу приділяється сім`ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, і в яких виховуються малолітні та неповнолітні особи. В ТМЦСССДМ під соціальним супроводом у 2019 році перебувало 24 такі сім`ї, в яких виховується 53 дитини.

 Координаційна рада з питань суспільно-небезпечних узалежнень розробила та затвердила план заходів на поточний 2020 рік.

Перейти до вмісту