Згідно рішення виконкому № 75 від 01.03.2016 року , КП «ТІКЦ» організовує гастрономічний ярмарок «Чотири сезони» присвячений Великодній тематиці.

Проведення ярмарків на центральних площах міст є давньою європейською практикою. У цьому напрямку передовим є Львів. Тут подібні заходи на Великдень та Різдво проводяться вже близько 10 років поспіль. Очевидно, що ці заходи утверджують туристичний імідж міста та забезпечують гарний відпочинок, різноманітні розваги для відпочивальників та мешканців міста.

У Трускавці для проведення ярмарку планується встановлення 20 стилізованих дерев’яних будинків з презентаціями страв національної кухні. Зараз відвубається встановлення тимчасових споруд. Великодній Ярмарок стартує 22 квітня і завершується 10 травня. Гастрономічний Ярмарок європейського зразка – гарний початок святкувань, який завжди збирає чимало відвідувачів. А те, що Ярмарок розташований неподалік сувенірного ринку додасть різноманітності заходу та залучить більше відпочивальників і туристів. Очевидно, що це забезпечить кращий виторг місцевим підприємцям на початку високого сезону у Трускавці.

Відвідати Великодній Ярмарок зможе кожен, – працюватиме він у центральній частині Трускавця. Запрошуємо мешканців та гостей міста скуштувати найрізноманітніші страви – паски, ковбаси, сири, мед, домашні пироги, м’ясні страви та багато інших смаколиків, які приготують кращі повари Львівщини.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту