Батьки та адміністрація третьої школи досягли порозуміння

Міський голова Андрій Кульчинський запевнив батьків першокласників, у тому, що їхні діти не зайдуть до занедбаного класу. Про це він сказав на прийомі громадян, який відбувся цього вівторка у міській раді.

«Ситуація, яка є сьогодні склалась не за місяць. Роками у жодному місті, на жодну школу не виділялись кошти на капремонт класів, ці витрати завжди лягали на плечі батьків», – зауважив міський голова та пояснив: «Ми знаємо про існуючі проблеми і поступово вирішуємо їх. Алгоритм дій такий: спершу ми утеплюємо фасади, ремонтуємо дахи, проводимо до порядку системи опалення та водопостачання. І вже завершивши ці роботи, можна говорити про ремонт у кабінетах».

Нагадаймо, батьки майбутніх першачків, які навчатимуться в ЗСШ №3 звернулись до міського голови через непорозуміння, що виникло з адміністрацією школи. Вони повідомили, що їхній клас не придатний до навчального процесу та потребує ремонту, необхідна сума є значною і у батьків не має можливості її зібрати.

Орест Лобик, начальник відділу освіти, зауважує, що конфлікт виник на рівному місці, через брак комунікації між батьками та дирекцією школи. Він закликав усіх батьків вести діалог з учителями, адміністрацією та спільно вирішувати питання, що виникають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *