До кінця року трускавчани ще можуть звертатись за допомогою на встановлення індивідуального опалення

Мешканці Трускавця пільгових категорій, які проживають в будинках, що у 2017 році відключені від централізованого опалення, мають можливість отримати допомогу з міського бюджету для встановлення індивідуального опалення

                В 2017 році завершується виконання Програми реформування теплопостачання з децентралізацією систем опалення багатоквартирних будинків у м.Трускавці на період 2012-2017 рр

                Відповідно до рішення Трускавецької міської ради від 02.03.2017р. №431 після закінчення опалювального сезону виведена з експлуатації котельня по вул.Івасюка,19а і від центрального опалення відключені наступні багатоповерхові житлові будинки :

по вул.Івасюка 1,1а,3,5,7,9,13,15,17,

по  вул.Стебницькій 64,66,70,72,74,78,

по вул.Стуса 2,4,5,6;

по вул..Річки 3,15.

Мешканці цих будинків, які проживають в складних матеріально-побутових умовах з числа інвалідів, багатодітних сімей, пільгових категорій населення, одиноких пенсіонерів-власників квартир, і середньомісячний дохід яких на одного члена сім’ї не перевищує півтора прожиткового мінімуму можуть звернутись до Трускавецької міської ради про  надання їм протягом 2017 року матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення. Матеріальна допомога надається за рахунок коштів міського бюджету на часткову оплату робіт при встановленні індивідуальних (автономних) систем опалення.

                Для отримання матеріальної допомоги мешканцям м. Трускавця з числа пільгових категорій необхідно подати до Трускавецької міської ради наступні документи :

заяву на ім’я міського голови про надання матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення;

довідку про склад сім’ї;

довідку про доходи (за останні 6 місяців);

ксерокопію паспорта;

ксерокопію ідентифікаційного коду.

Документи необхідно подавати в відділ організаційного забезпечення діяльності  Виконавчого комітету Трускавецької міської ради за адресою вул.. Бориславська 1, ІІ-й поверх, кабінет №5.

За додатковою інформацією можна звертатись в управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради за тел.. 5-20-10.

Наголошуємо! Дія програми закінчується у 2017 році. Скористатись правом на отримання матеріальної допомоги можна лише до завершення 2017 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *