Служба у справах дітей Трускавецької міської ради спільно з Благодійним фондом “Тверезість – вибір сильних плюс” організувала та провела благодійний аукціон. Захід пройшов  в рамках ярмарку «Відкрите серце», який проходить в курортному парку на підтримку юної трускавчанки Ані Качмар, яка веде боротьбу з важкою хворобою.

   Служба у справах дітей на аукціон представила малюнки дітей – вихованців художнього відділення школи мистецтв. Гості міста та трускавчани взяли активну участь в аукціоні. 13 художніх творів дітей, “пішли з молотка” за 575 грн. Роботи юних художників, придбані на аукціоні, поїдуть зі своїми новими власниками в міста Стрий, Ірпінь, Харків, Суми; 3 роботи прикрашатимуть помешкання трусквчан, 2 малюнки поїдуть за кордон – малюнок “Мрія” в Азербайджан, а “Літні канікули” Краснопольської Марти будуть нагадувати про Трускавець маленькому Яші та його мамі Наталії з м. Брест (Білорусія).

   Долучились до художників й співаки: юні та вже знані митці: Оксана Баняс, Настя Фрідриг, дует студентів-скрипалів музичного училища Роман Капцош та Володимир Когут. Вірші І. Франка про силу духу та любов до ближнього читав Ярослав Дашко.

   Кошти, зібрані на ярмарку та отримані з аукціону будуть передані батькам маленької Анюти, як і побажання одужати якнайшвидше від учасників аукціону.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту