З метою забезпечення підготовки до  осінньо-зимового періоду, своєчасного початку опалювального сезону 2023/24 років і сталого функціонування  житлово-комунального господарства просимо забезпечити виконання наступних заходів:

1. Забезпечити своєчасну перевірку та прочищення димових і вентиляційних каналів житлових будинків. У разі виявлення несправних та непридатних для подальшої експлуатації димових і вентиляційних каналів попередити власника (балансоутримувача та/або орендаря (наймача)) про заборону користування газовим обладнанням, невідкладно надіслати газорозподільному підприємству акт перевірки технічного стану димових та вентиляційних каналів для подальшого відключення газових приладів від системи газопостачання.

2. Вжити заходів щодо підготовки внутрішньобудинкових інженерних мереж житлових будинків до стабільної роботи протягом осінньо-зимового періоду.

3. Забезпечити підготовку необхідного інвентарю та посипного матеріалу для належного утримання прибудинкових територій в осінньо-зимовий період.

Перейти до вмісту