“Джерела мінеральних вод повинні повернутися у власність Трускавецької громади”, Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця

Представники ПрАТ «Трускавецькурорт» надали пакет документів необхідних для створення спільного корпоративного підприємства. Це СП буде здійснювати обслуговування та експлуатацію свердловин, реалізацію і постачання мінеральних вод Трускавецького родовища.

“ПРАТ надав проект статуту товариства та перелік майна ГРЕС, яке може буте внесене до статутного капіталу підприємства. Хочу зазначити, що ПрАТ пропонує заснувати спільне корпоративне підприємство саме у формі товариства  з обмеженою відповідальністю, оскільки така організаційно-правова форма юридичної особи є найбільш розвиненою та регламентованою в Україні. Власне  пропонована форма обмежує відповідальність учасників за діяльність товариства відповідно до внесених вкладів”, – розповів Андрій Кульчинський, Трускавецький міський голова.

У листі від ПрАТ «Трускавецькурорт» також йдеться про назву майбутнього підприємства ТОВ «ТРУСКАВЕЦЬКА ВОДА».  Пропозиція щодо створення та визначення форм власності спільного підприємства буде подана на розгляд депутатів на сесії Трускавецької міської ради.

Нагадаємо, що 28 грудня 2015 року між ПрАТ «Трускавецькурорт» та Трускавецькою міською радою був укладений договір про співпрацю. Відповідно до нього Товариство зобов’язалось приймати участь у створенні спільного корпоративного підприємства з обслуговування джерел з розподілом часток 50 на 50 (в тому числі і прибутку). Договір також передбачає передачу у статутний капітал майновий комплекс ГРЕС з бюветами мінеральних вод та надкаптажними спорудами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *