Сьогодні, 26 квітня, в Трускавецькій міській раді відбулася зустріч з представниками французької неурядової гуманітарної організації «ACTED», котра планує надання грошової допомоги для ВПО міста Трускавця. Від влади Трускавця в зустрічі взяли участь секретар міської ради Наталія Пономаренко та начальниця управління праці та соціального захисту населення Віра Ільницька.

Допомогу в розмірі 10800 грн. (одноразова виплата за 3 місяці, щомісячна сума допомоги – 3600 грн.) зможуть отримати ВПО, котрі є вихідцями з визначених громад ряду прифронтових областей, не проживають в колективних притулках (таких у громаді є 4: «Джерело», «Джерельний», «Батьківщина» та «Карпатські луки»), не отримують допомогу від держави, винаймають житло, самі оплачують оренду житла та комунальні послуги, мають в складі домогосподарства маломобільних осіб, інвалідів І-ІІ групи чи осіб з важкими захворюваннями типу рак, гепатит, важкі форми цукрового діабету, та отримали статус ВПО після 2022 року.

Детальніше про всі умови отримання грошової допомоги буде повідомлено в додатковому оголошенні в середині травня. Прийом документів для отримання допомоги працівники НГО «ACTED» планують здійснювати в другій половині травня, орієнтовно 21-22 числа на базі міського центру соціальних служб. Слідкуйте за нашими анонсами та оголошеннями.

Перейти до вмісту