Побажання добра та миру в кожній хаті, натхненні слова подяки  стали лейтмотивом останнього свята Різдвяного циклу, яке відбулось у Терцентрі. Тут проводжали коляду.

Найменші трускавчани, вихованці садочку «Зірочка» подарували вертеп. Діти відтворили сцену народження Христа віршами та колядою, атмосферні костюми додали дійству яскравості. Свято продовжив вертеп підопічних терцентру й разом з ансамблем «Сусідки» вітали присутніх старовинними колядами. Символічний вірш про історію народження Ісуса прочитала Стефанія Шумило зі своєї збірки. 

До коляди приєднались Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця, Наталія Пономаренко – секретар ради та Віра Ільницька, начальник управління праці та соцзахисту населння, які побажали усім міцного здоров’я, достатку та миру у кожній родині.  

Традиційно, наприкінці зустрічі, з «хати» винесли Дідуха – символ Різдва, аби зустріти з ним свята у наступному році. Після колядувань усіх учасників та глядачів свята пригостили пампухами. За імпровізованим та вже рідним для усіх столом гості ділились розповідями з дитинства, про те як у них колись святкували Різдво.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту