Олег Карпин, директор кінофестивалю «Корона Карпат» подякував Андрію Кульчинському – міському голові Трускавця за підтримку у проведенні та організації кінофестивалю. Він також зазначив, що  розвиток кіно виходить на передній план вже на рівні держави. В Україні на виготовлення українських стрічок виділили 1,5 млрд. гривень, а це привід скористатись шансом залучити зйомки до нашого міста.

 «Це і  промоція курорту, і додатковий заробіток для усіх. Адже, коли всі учасники знімальної групи приїздять на місце зйомки,  вони витрачають кошти на проживання, харчування, також шукають акторів масовки, транспорт і все це відповідно оплачують. Таким чином маємо ще один спосіб  залучати гроші на курорт», – розповів Олег Карпин.

Також організатор Корони Карпат вручив Подяки працівникам Трускавецької міської ради, які  допомагали в проведенні фестивалю, зокрема Галині Малахівській, заступнику начальника управління розвитку міста, Тетяні Вінницькій – спеціалісту відділу інформаційної політики та з’язків з громадськістю, Назарові Веретко, начальнику КП «Парку Курортного».

Залишити відповідь

Перейти до вмісту