Меморандум про співпрацю мерів Дрогобичини – від намірів до дій


Не так давно міські голови Трускавця, Дрогобича, Стебника та Східниці підписали меморандум про співпрацю чотирьох міст, а вже бачимо перші результати. На прес-конференції, яка відбувалась у Трускавці очільники регіону представили проект туристичного кластеру, а також визначили пріоритетні завдання щодо будівництва в регіоні сміттєпереробного заводу.

Журналістам та присутнім в залі розповіли, що працюють робочі групи куди кожне місто делегувало свого представника. На перших засіданнях обговорювались можливі туристичні маршрути для кожного міста окремо, а також встановлення в сучасних дороговказів( бордів), які б показували дорогу до туристичних об’єктів. Також в регіоні продовжується конкурс на кращий слоган та логотип для нових тур-маршрутів. Вже отримано понад 60 заявок від 17 мешканців (якщо маєте пропозиції надсилайте за адресою ikurus@ukr.net).

Учасники зустрічі обговорили питання актуальність якого складно переоцінити – будівництво сміттєпереробного заводу. У підсумку вирішили розробити технічне завдання для потенційних інвесторів, які пропонуватимуть проекти. Так, завдання невдовзі з’явиться на сайтах всіх міських рад.

Очевидно, що нові очільники міст Дрогобичини налаштовані на продуктивну роботу та твердо вирішили розвививати регіон разом. Співпраця ведеться не лише в нових проектах, спільно вирішуються серйозні проблеми, що залишились від минулих влад. На цьому наголосив міський голова Дрогобича Тарас Кучма та зазначив, що лише завдяки конструктивним діям Андрія Кульчинського міського голови Трускавця подолано прірву непорозумінь, які тривали роками між двома водоканалами. На сам кінець очільник Дрогобича додав, що невдовзі буде розглянутий новий тариф на водопостачання і позиція Трускавця буде обов’язково врахована.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *