Сьогодні в Народному домі м.Трускавець відбулись громадські слухання щодо роботи ТзОВ “Трускавецький водоканал”.
Небайдужих трускавчан в залі зібралось чимало. Люди мали можливість отримати відповіді на питання, що їх цікавили.

Першочергово про роботу, очолюваного ним підприємства, прозвітував Володимир Возняк – генеральний директор водоканалу. Він обґрунтував тариф, детально розповівши про закладені в нього витрати.

Другим слово мав колишній виконавчий директор водоканалу Петро Іванишин. Він доповнив інформацію про тариф та розповів про його бачення виходу підприємства з кризи.

Керівництво міста представляли Андрій Кульчинський – міський голова та Олексій Балицький – заступник міського голови.

В резюме до громадських слухань Андрій Кульчинський нагадав, що проблеми підприємства тяглись роками, що спричинило багатомільйонний борг.

Міський голова повідомив про дії які сьогодні ініціює влада міста для вирішення ситуації, а саме: вдалось домовитись з Дрогобицьким водоканалом про списання 11,5 млн.грн за рахунок різниці тарифів, а отже ці кошти залишились в міському бюджеті; станом на сьогоднішній день уже розпочато процедуру повернення ТзОВ «Трускавецький водоканал» у власність громади та створено комісію для проведення ревізії фінансової діяльності підприємства за 2010-2015 роки ; скеровано листи в Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Обласну державну адміністрацію, Дрогобицький водоканал з приводу того, що Трускавець має отримати статус оптового споживача для встановлення чіткого тарифу.

Також міський голова анонсував, що в п’ятницю відбудеться зустріч з Тарасом Кучмою, міським головою м.Дрогобич щодо нового тарифу в точці розмежування в с.Доброгостів. Попередньо тариф становитиме близько 7 грн.

Трускавчани підтримали ці наміри, та поставили свої підписи під резолюцією громадських слухань. Тішить, що свідомих та активних мешканців в Трускавці є багато, за це їм велика шана.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту