Цей візит відбувся в рамках промотуру Львівською областю для представників провідних засобів масової інформації Республіки Латвія.


Приймали делегацію Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця, Наталя Скибак – начальник управління розвитку міста та Олександр Боднар – директор КП “Трускавецький інформаційно-курортний центр”.

У Трускавці учасників промотору чекала оглядова екскурсія містом, відвідування бювету, курортно-інформаційного центру, огляд медичного центру “Mirotel Resort and Spa” та “Rixos-Prykarpattya Resort”, SPA-отель “Шале Грааль”, вілли “Моцарт”, відвідини шоу-програми в дельфінарії “Оскар”.

В склад цієї делегації ввійшли представники провідних ЗМІ Латвії, такі як: спеціалізований інтернет-портал, що охоплює теми подорожей Travelnews.lv, національна газета “Diena”, газета “Latvijas Avīze”, найпопулярніший новинний портал в Латвії Delfi.lv, туристичне інтернет-видання Turismagids.lv, новинний портал “Apollo”.

Андрій Кульчинський розповів делегатам про 190-річну історію курорту, та про те, що мінеральна вода «Нафтуся» найбільш досліджена в світі та про національну систему сертифікації туристичних комплексів та готелів.

“Це молоде покоління журналістів Латвії. Виявилось, що вони практично нічого не знають про Трускавець та Україну зокрема. Цей візит головних редакторів туристичних видань та відомих блогерів дасть можливість познайомити латвійських туристів з нашим краєм та з послугами, які можна отримати на курорті. Велике враження справив на делегацію міський голова, який їх прийняв та поспілкувався особисто”, – прокоментувала зустріч Наталя Скибак, начальник управління розвитку міста.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту