Межі та фактична площа парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Курортний парк» у м. Трускавці складає 54.46 га.

За розпорядженням міського голови була створена робоча група по визначенню меж курортного парку, яка складалась з експертів, депутатів Трускавецької міської ради та громадських активістів. В ході роботи групи було встановлено межі парку в натурі – 54,46 га.

«Дане питання пройшло процедуру громадських слухань після чого запит на висновок екологічної експертизи про відповідність меж парку був скерований в Інститут екології Карпати НАН України. У відповідності до даного висновку Міністерство екології та природних ресурсів надало дозвіл на зміну меж парку»,  –  розповіла Оксана Плахтій, начальник Управління архітектури і містобудування, завідувач відділу землекористування. 

Рішенням сесії Трускавецької міської ради межі трускавецького курортного парку  були ухвалені та будуть подані в Львівську обласну раду та обласну державну адміністрацію для розгляду та затвердження.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту