Місто запрошує мешканців допомогти в організації святкування 190 річчя курорту Трускавець

Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця очолив оргкомітет по обговоренню сценарію святкування 190 річниці заснування курорту Трускавець.  «Це особливий рік в історії нашого міста – ювілейний. Власне тому, думаю, що кожне свято цього року має проходити з відлунням про особливу дату 190 років курорту», – зауважив Андрій Кульчинський. 

Тетяна Татомир, завідувач відділу культури, ознайомила присутніх зі списком співаків та гуртів, які пропонується для головного виступу. Серед них: Дзідзьо, Іван Дорн, Мері, а також Тіна Кароль.

Окрім виконавців обговорили також організацію заходів, які плануються впродовж трьох основних днів 17-19 червня. Зокрема, до свята курорту долучаться народні й духові оркестри з усієї України. Передбачені також івенти для найменших з аніматорами, майстеркласами, солодкими подарунками та концертом. Розглянули пропозицію реконструкції історичної події початку 19 століття за участі акторів та мешканців міста. Присутні висловили ще багато ідей та пропозицій, які більш конкретно презентують на наступному засіданні вже за тиждень. 

Допомогти в організації та проведенні найбільшого та найважливішого свята 2017 року місто запрошує волонтерів, оскільки масштаб подій дуже широкий, то, власне, підтримка мешканців, зокрема, молоді буде актуальною. Зголошуйтесь, будемо раді співпрацювати. Деталі за тел. 5 14 49, або на ел. скриньку press.tmr@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *