Трускавець вітає нових переможців фестивалю «Яскравої Країни»

Грандіозний фестиваль дитячих талантів «Яскрава Країна» – 2017 завершився незабутнім гала-концертом у Трускавці. Різдвяний тиждень, коли учасники змагались за звання кращих співаків, вокалістів,  танцівників, подарував усім чимало вражень.

Цього року «Яскрава Країна» отримала нових переможців. В номінації вокал, володаркою першого місця стала Єва Гальперіна з Києва. Гран-прі за хореографію здобули зразковий художній колектив «Джерельце» м. Харківський.

Переможців нагородили дипломами, а також грошові премії від Андрія Кульчинського – міського голови Трускавця. «Завершився черговий, восьмий фестиваль «Яскрава Країна», який подарував море позитивних емоцій, нових друзів, нових переможців. Це без перебільшення суперподія. Українська нація – дуже співоча і дуже талановита. А наші діти просто неймовірні. Це наші необроблені діаманти», поділився враженнями Андрій Кульчинський, а також побажав дітям успіху в творчості та житті, а також розуміння і підтримки від батьків та вихователів юних артистів.

Учасники також отримали призи від партнерів фестивалю. Санаторій «Карпати» подарував запрошення на фестиваль «Трускавецька фієста»: Прохоренка Артема, ДМШ #15, м. Дніпро, Калініну Єлизавету, солістку Зразкового вокального ансамблю “Пальміра”, м. Одеса, Галас Артура, ЛЬвівська область,  Борисік Анастасію і Пузанова Богдана, дует Народного театру сучасного хореографії “Фенікс”, м. Запоріжжя. Фестиваль відбудеться у травні, запрошення передбачає участь та проживання в санаторії. Декого з учасників запросили в дитячий табір «Грін Парк» в Сергіївці Одеської області. Де фестиваль талантів проходить влітку на березі моря. 

 

 

 

 

 

 

У фестивалі «Яскрава Країна» взяли участь трускавчани. Чотири вокалісти: Анета Підлужна, Олена Іванків, Юліана Вайда, Віктор Тершак,  а також хореографічний ансамбль «Золоті діти». Усі були нагороджені подяками та дипломами про участь у фестивалі.

Вітаємо учасників та організаторів й усіх хто долучився до організації, проведення фестивалю «Яскрава Країна» з феєричним завершенням.

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь