Основні тези з ефіру радіо “Київ”, передача “Спікер-тайм”

Відомо, хочете здоров’я їдьте до Трускавця. Трускавець-місто здоров’я! Куди ж як не до нас?

Трускавець може одночасно прийняти 14 тис відпочиваючих. За статистикою минулого року м.Трускавець відвідало близько 193 тис відпочивальників, і це лише облікованих. Чимало людей живуть в приватному секторі, або й мають власне помешкання в Трускавці. Але всі вони п’ють водичку, покращують стан здоров’я.

Просто змінити обстановку, наприклад, з Києва на Трускавець – це вже додасть здоров’я. Трускавець знаходиться на висоті 400м над рівнем моря, це 700 га оточених лісами. Дуже красиве місто. З гори Цюхів (1000 км над рівнем моря) видно Львів Івано-Франківськ, і це в 15 хв. їзди від Трускавця.

Ми працюємо над збільшенням кількості відпочивальників. Є кілька високих сезонів, зокрема це період зимових свят, канікули в школі та літо. Ми пропонуємо нашим відпочивальникам програми відпочинку з дітьми. У нас відкрився єдиний в Західній Україні дельфінарій. На межі підписання інвестиційна угода з будівництва аквапарку. Також плануємо збудувати льодову арену, реконструювати стадіон, розробити маршрути гірських велосипедів, залучити гірські атракції в рамках приєднання громад.

Не варто жити за принципом «Добре там де нас немає». Я був на кількох курортах, повірте,там немає нічого такого, чого немає в Трускавці, а от платити за все треба втричі дорожче. Переконаний, що дата 190 років курорту говорить про багато. На сьогодні в Трускавці є близько 50 санаторно – готельних закладів. А це і п’яти, чотирьох, трьох зіркові заклади, до кольору до вибору. З різними цінами, з різними пропозиціями, різними варіантами лікування, реабілітації. Це все можна отримати в Трускавці.

Нам треба бути менш скромними. Нам треба про себе заявляти вголос, скромність тут не доречна. Треба говорити про своє місто, чи то Трускавець чи інший курорт. Необхідно доносити до людей інформацію, розповідати про інновації, про досягнення. І люди братимуть її до уваги при виборі курорту.

Відносно іноземних туристів, за результатами минулого року на першому місці азербайджанці. Далі туристи з Молдови, Білорусі, Польщі і з Росії на 5-му місці. Останні 2 роки росіян набагато менше приїжджає.

Трускавцем цікавляться закордонні інвестори: Польща, Литва, Латвія, Ізраїль, Кувейт, будемо мати зустріч з інвесторами з Саудівської Аравії, Канади, Швейцарії . Зрозуміло, що не всі вони вкладуть в місто гроші, але такий великий масив потенційних інвесторів обнадіює – процес зрушився з міста.

Трускавець місто медиків. Це тисяча лікарів і близько 3000 медсестер. Четверо кандидатів наук, двоє лікарів пишуть докторську дисертацію, четверо – кандидатські. Крім того ми заключили угоду із Львівським медичним університетом, це ще два професори і 5 кандидатів які працюють в нашій лікарні. Тобто рівень лікарні, яка забезпечує медичну безпеку всього міста та відпочиваючих дуже високий. Рік тому відкрили відділення малоінвазивної хірургії, це унікальна пропозиція в масштабах світу. Тільки в Трускавці можливо зробити якісну діагностику, малоінвазивне лікування ряду урологічних та хірургічних захворювань і ранню найбільш ефективну післяопераційну реабілітацію «Нафтусею».

Один з наших санаторіїв («Ріксос») купив ліцензію на програму Схуднення по методиці доктора Маєра. Це єдина сертифікована в Східній Європі ліцензія. Якщо ви налаштовані на активне схуднення або хочете привести себе в форму до літа, приїжджайте в Трускавець

Опишіть Трускавець трьома реченнями.
190 років курорту – мільйони відпочиваючих.
Тркскавець – це династії лікарів та відпочиваючих.
Трускавець – це досвід та впевненість в майбутньому

Залишити відповідь

Перейти до вмісту