Адміністрація рускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» постійно працює над покращенням матеріально-технічної бази закладу, щоб заняття були більш привабливими для вихованців закладу та гостей міста.

Завдяки участі тренерів у проекті «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Урядів Японії і Норвегії та Уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW – у жовтні було придбано ноутбук, ламінатор формату А3, дощечки, ласти, лопатки для тренувань вихованців відділення плавання та оновлено вітражі плавального басейну.

Через залучення спонсорських коштів у листопаді встановлено красиву «фотозону» біля плавального басейну закладу.

Також впродовж року було проведено ремонтні роботи даху ігрового залу та системи вентиляції спортивно-оздоровчого комплексу. Закуплено нові роздільні доріжки для великого плавального басейну. Для залу єдиноборств придбано та встановлено мобільні спортивні мати-пазли, які можна швидко розбирати та встановлювати для використання на різноманітних спортивно-масових заходах. Облаштовано укриття, в якому мають змогу евакуюватись учасники освітнього процесу нашого закладу та НВК «СЗШ № 2 – гімназія» у разі сигналу повітряної тривоги. Закуплено спортивний інвентар для відділення боксу, волейболу та баскетболу.

Як зазначає директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович всі оновлення дуже важливі й за можливість працювати та продовжувати розвивати дітей у спорті, найперше, подяка захисникам, а також спонсорам, відділу освіти Трускавецької міської ради (начальник Орест Лобик) депутатському корпусу, Трускавецькій міській раді та міському голові Андрію Кульчинському за підтримку та розвиток дитячого спорту у нашій громаді.

Перейти до вмісту