У контексті реалізації зовнішньополітичних завдань, популяризації міжнародного іміджу України у світі, забезпечення інтересів вітчизняних суб’єктів господарювання та просування українських товарів і послуг на зовнішні ринки Посольство України в Грецькій Республіці повідомляє, що 9-17 вересня 2017р. у виставковому центрі міста Садонік відбудеться черговий 82-й Міжнародний ярмарок TIF HELEXPO S.A, який є одним з найважливіших торговельних подій у світі.

За інформацією організаторів заходу, цього року, Почесним гостем виставки буде Китайська Народна Республіка, у зв’язку з цим очікується побільшена участь китайських компаній, що передбачає розширену програму різних заходів, у т.ч. організацію В2В переговорів, що викликає підвищений інтерес до цьогорічного заходу з боку відвідувачів.

Планується, що у цьому році будуть представлені товари та послуги в наступних категоріях: автомобілі, будівельна промисловість, енергетика, сільськогосподарський ярмарок, видавнича діяльність, комп’ютерні ігри, інновації та технології, музика та розваги тощо.

TIF-HELEXPO в черговий раз надає виняткову пропозицію для учасників виставки та пропонує:

 один стенд площею 12 кв. м. безкоштовно;

 безкоштовну реєстрацію учасника;

 вартість будівельного збору становить 19 €/кв.м. X 12 кв.м.= 240 € та ПДВ.

Подальшу інформацію щодо умов проведення Міжнародного ярмарку

можна знайти на сайті: http://tif.helexpo.gr та www.helexpo.gr, [email protected].

З метою надання відповідного сприяння для участі в 82-у Міжнародному ярмарку просимо звертатися до торговельно-економічного відділу Посольства (тел./факс (З0) 210 6800230; електронна пошта: [email protected]).

 

clip_image001.gif

Залишити відповідь