Виконавчий комітет Асоціації Українсько-Китайского Співробітництва (АУКС), для поглиблення інвестиційного діалогу та активізації торгово-економічних відносин з Китаєм, займається організацією національного колективного стенду на 9-й сесії Ярмарки китайських інвестицій за кордоном COIFAIR – 2017 (надалі – Ярмарок), який відбудеться 21-22 листопада 2017року в Пекіні.

Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон. В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори. Головними партнерами є Світовий банк, Світова організація торгівлі та Програма розвитку ООН. Даний майданчик збирає представників підприємств реального сектора економіки, фінансових установ, сервісних компаній, державних органів влади, міжнародних організацій, експертів та працівників науково-дослідних об’єднань. Форум об’єднує представників більш ніж зі 100 країн. У попередніх роках кількість інвестиційних проектів перевищила дві тисячі, а загальна вартість угод досягла 4 млрд. дол. США. У COIFAIR – 2017 планується участь близько 1000 великих державних і приватних підприємств.

Напрямки та секції роботи COIFAIR включають електроенергетику, сільське господарство, будівництво, транспорт та зв’язок, машинобудування та металообробку, хімічну та нафтохімічну промисловість, фармацевтичну промисловість, внутрішню і зовнішню торгівлю, фінанси, кредит, страхування та інші.

Ярмарок надає можливість її учасникам протягом декількох днів провести зустрічі і переговори з представниками багатьох китайських і зарубіжних підприємств, вислухати думки експертів в області залучення інвестицій, отримати фінансування проектів, досягти реального інвестиційного співробітництва. За підтримки Посольства України в Китаї на українському стенді традиційно організовується презентація «День України».

Запрошуються представники державного та приватного сектору Львівщини взяти участь на колективному стенді України. При ранньому бронюванні місця в липні-серпні передбачені знижки. Контактна особа – Сергій Гмиря тел.(044)285-70-52; e-mail: [email protected]

Залишити відповідь

Перейти до вмісту