В міській раді Трускавця обговорили ключові деталі проходження гірських автоперегонів, які анонсовані на 24-26 березня. Зокрема, йшлося про гарантування безпеки  пілотам,  глядачам та мешканцям, оскільки 24 березня в суботу вулицями міста пройде заїзд. Як повідомили трускавецькі поліціанти, Головне управління НаціональноїполіціїуЛьвівськійобласті надасть 60 працівників, також скеровані звернення ветеранам АТОвцям  Трускавця та в Дрогобицьку військову частину, допоможуть в забезпеченні порядку й  Рятувальники району. Трускавецька міська лікарня забезпечить реанімобілі.

Як зазначив Олександр Ткаченко, заступник міського голови Трускавця, місто прагне залучити усіх для охорони території навколо окресленої траси, для безпеки мешканців і глядачів. Це насправді видовищне дійство, у Трускавці зберуться найкращі гонщики України, тут буде на що подивитись, та разом з тим головний обов’язок попередити можливі ризики та небезпеку під час автоперегонів. 

«Завдяки зусиллям міської ради Трускавця подія набула чималого розголосу і нею зацікавились ще більше пілотів», – зазначив організатор перегонів, Сергій Єженков, директор  Галицького Автомобільного клубу. Він повідомив, що висвітлювати подію до Трускавця приїдуть центральні телеканали: 1+1 та ІНТЕР. Плануються прямі включення з відкриття автоперегонів «Гран-Прі Трускавець» 24 березня о 19:00. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту