Європейські аналітики визначають, які саме муніципалітети в регіоні забезпечують найкращий інвестиційний клімат

В рамках співпраці з Львівським «Центром розвитку місцевого самоврядування» до Трускавця завітала делегація із Business Friendly Certification South East Europe (BFC SEE).

BFC SEE є унікальною програмою для підвищення якості муніципалітетів в країнах Південно – Східної Європи, яка надає муніципалітетам чітку дорожню карту для створення сприятливих умов ведення бізнесу та впровадження міжнародно визнаних стандартів ефективного і прозорого місцевого самоврядування. Власне, для інвесторів, BFC SEE служить стандартизованим інструментом оцінки місцевих умов для ведення бізнесу, із зазначенням того, які саме муніципалітети в регіоні забезпечують найкращий інвестиційний клімат.

Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця, розповів гостям про місто та інвестиційні проекти. Представниць BFC SEE зацікавив сайт Трускавецької міської ради tmr.gov.ua, як один із важливих інформаційних джерел для складання резюме про місто і його можливості для потенційних інвесторів Європи. Та відмітили, що Трускавець активно позиціонує себе, не лише як курорт, а й як унікальний туристичний напрямок, що вони одразу зауважили, готуючись до зустрічі. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *