Сніг не зупинив Трускавець: комунальні служби працювали без вихідних

Олег Синютка, голова Львівської ОДА відзначив Трускавець серед міст, які справились з наслідками снігопаду цими вихідними. Про це на понеділковій нараді повідомив Олександр Ткаченко, заступник міського голови Трускавця. Незважаючи на складні погодні умови у місті розчищені центральні вулиці, на вихідних двірники працювали на прибудинкових територіях та в Парку курортному.

Також, у порівнянні з іншими містами, у Трускавці оперативно проводився ремонт пошкоджених ліній електромереж. Як повідомив Ігор Зубрицький, керівник ТОВ «Сяйво», на сьогодні без світла знаходяться вулиці: Грушевського, Заньковецької та Городище, електропостачання буде відновлене до кінця робочого дня.

Як повідомив Назар Веретка, директор КП «Парк Курортний», від ранку на вулицях міста працює 17 двірників і вже до 8 години звільнили майже всі прибудинкові території від снігу. Для очищення тротуарів задіяні роторні машини. Сьогодні додаткові трактори для очистки міжбудинкових проїздів нададуть Трускавецький водоканал та Трускавецьтепло.

Олександр Ткаченко, також, зазначив, що комунальні служби мають бути готовими до різкого зниження температури, перевірити чи замкнені підвали, чи немає загрози промерзання каналізацій чи водопроводів. За критично низької температури у Трускавці відновлять роботу пункти обігріву. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *