Святкування Дня Незалежності спортивним сектором міста

24 серпня 2016 року у Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «СПОРТОВЕЦЬ» святкування Дня Незалежності України традиційно відзначалось проведенням спортивно-масових заходів з метою активізації фізкультурно-масової роботи ,  залучення учнів до систематичних занять фізкультурою та спортом та  пропаганди здорового способу життя серед дітей Трускавця.

       У день 25 річниці Незалежності нашої держави вихованці ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» брали участь у відкритій першості з тенісу, змаганнях з баскетболу ( юнаки) та волейболу (дівчата ).

       Організатори змагань – відділ освіти та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради. Безпосереднім проведенням змагань займалась суддівська бригада з числа тренерів  ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

       На тенісних кортах закладу змагались вихованці відділення тенісу (тренер ДЮСК – Ігор Микитин).

       На спортивних майданчиках  курортного парку відпочинку вихованці старшої групи відділення волейболу змагались з випускниками ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», продемонструвавши цікаву і майстерну гру. З результатом 3 : 2 у партіях перемогу виборола команда дівчат старшої групи ( тренери ДЮСК – Олена Крамар, Юрій Бєлов та Оксана Бєлова ).

      У змаганнях з баскетболу ( 3 х 3 ) брали участь вихованці відділення баскетболу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» та баскетбольного клубу «ХІМІК» м. Южний (Одеська обл. ). По завершенню змагань проводились конкурси на влучність попадання м’яча у баскетбольний кошик з дальньої, середньої та штрафної лінії.

      Всі учасники  змагань отримали грамоти та медалі від Трускавецької міської ради.

      Вітали учасників святкових змагань та проводили нагородження призерів  – директор Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕВЦЬ» Любомир Мацькович та завідувач відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль.

Більше фото https://www.facebook.com/tmr.gov.ua/posts/1760535800898508

     

       

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *