Хай в серці кожної дитини живе любов до України

                    Святковий день –двадцять четверте серпня

                                   Так хочеться усмішок і пісень.

                                   Віднині Україна незалежна.

                                   Запамятайте, люди, світлий день!

                                  

            24 серпня 2016 року український народ відзначив 25-у річницю Незалежності України. Це головне державне свято на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, підтверджену всенародним голосуванням 1 грудня 1991 року, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.

            Проголошення Акту незалежності України відкрило нову сторінку в історії країни. На всіх етапах становлення український народ демонстрував національний дух і прагнення жити вільно і незалежно, у мирі та злагоді з іншими народами.

            В міській бібліотеці для дітей до дня Незалежності пройшла акція “Творчість єднає Україну” в рамках якої проведено літературно-музичне свято “Хай в серці кожної дитини живе любов до України”, цикл голосних читань легенд про голубів, майстер-клас “Голуб – символ миру” та презентація книжкової виставки “Це моя Україна одяглась, мов калина”.

            То нехай буде у світі мир, нехай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, нехай цвіте на личках дітей радісна усмішка і дзвенить веселий дитячий сміх.

            

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *