Протягом 12 років Всесвітній фонд охорони дикої природи WWF (Австралія) закликає Світ вимкнути світло на годину, подарувати цей час нашій планеті.

 Кампанія Година Землі була розпочата у 2007 році , з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році акція поширилась світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів осіб у 35 країнах світу. Україна приєдналась у 2009 році.

 Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, установи, організації та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

 Тема цьогорічної кампанії продовжує закликати встановити власний Connect2Earth/«Злови зв’язок з Землею» та підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який нам так потрібно відновити. Природа дає нам не тільки естетичну насолоду, але й послуги та багатства, без яких неможливо уявити наше життя — чисту воду та повітря, регуляцію клімату, їжу, ресурси та багато іншого.  

 Цього року хвиля Години Землі прокотиться світом 30 березня. ​​ О 20:30 год. люди вимкнуть світло на 60 хвилин, щоб показати необхідність об’єднаних дій людей збереження природи нашої Планети.

 Запрошуємо трускавчан приєднатися до Години Землі!

 Разом ми змінюємо світ!

 Ти з нами?

 #Connect2Earth

Залишити відповідь

Перейти до вмісту