У Трускавці до Дня матері в музеї Михайла Біласа презентували унікальну фотовиставку портретів багатодітних трускавчанок.

 «Українські багатодітніматері. Портрети» – це соціальний проект на підтримку матусь, які народили трьох і більшедітей. Як розповіла авторка проекту та фотограф Тетяна Вінницька зі 150 багатодітних матерів, які мешкають у Трускавці у проекті погодились взяти участь 20.

 Це перший проект фотографині для жінок і про жінок, який здобув чималу популярність серед трускавчан та гостей міста.

 «Життєві випробування та радощі залишають на обличчі матері свої відбитки. Тому я пропоную роздивитись їх у чорно-білих портретах жінок, які ростять новепокоління українців. Мені важливо було підтримати багатодітних матусь, розповісти про них суспільству та показати самим жінкам їхню унікальність», – розповідає Тетяна Вінницька.

 Після презентації проект активно обговорюють учасниці в соціальних мережах:«Дякую Вам за спілкування і можливість бути частинкою фотопроекту. Ви велика МОЛОДЕЦЬ!!!», – Анна Костюк.

 «Були вчора на відкритті фотовиставки. Знайшла себе. Дякую Тетяні Вінницькій за всі чудові фото нашої сім’ї у важливі моменти життя!!!», – Лідія Кондратик.

 «Моя велика вдячність Тетяні Вінницькій, за можливість взяти участь в такому проекті. Неймовірні відчуття, несподівані відкриття і радість від спілкування», – Маргарита Дубовкина.

 Фото роботи Тетяни Вінницької експонуватимуться в Музеї Михайла Біласа ще тиждень. Запрошуємо відвідати виставку «Українські багатодітніматері. Портрети», а також вітаємо авторку з майстерним зачином.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту