Трускавецькі рятівники працювали без вихідних

11 екстрених виїздів здійснили Трускавецькі рятівники за минулу добу. Про це на понеділковій нараді повідомив Гординський Володимир Іванович, підполковник служби цивільного захисту, начальник ДПРЧ-7 м. Трускавець.

За словами підполковника, складний випадок стався на дорозі в напрямку до Борислава, біля озера, – мікроавтобус з пасажирами (інвалідами, учасниками війни) потрапив в кювет. Мишину вдалось витягти та доправити на безпечну дорогу.

Також багато небезпек на дорозі створювали авта з літніми шинами. Найнебезпечніші – вантажівки та фури, які  не встигли замінити колеса на зимові і створили по місту чималі затори. Всі проблеми створені негодою  у Трускавці оперативно ліквідували. 

Як наголосив Олексій Балицький, заступник міського голови Трускавця, – відбулось засідання штабу цивільної оборони області, де було погоджено, що в’їзд на територію міста габаритному транспорту буде заборонено в час снігопадів та заметілей.

Слід зазначити, що у Трускавці лікарня та школи працюють, температурний режим приміщень нормальний. Також вранці всі доріжки, що ведуть до входів шкіл були прочищені від снігу, – повідомив начальник управління  освіти Олександр Лобик.

За прогнозами синоптиків вже у четвер очікується значне потепління до +6 градусів. З цього приводу Андрій Кульчинський, – міський голова Трускавця, наголосив, щоб комунальники перевірили стоки, а де потрібно оперативно почистили. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *