27 –  28 березня делегація від Трускавця та ГО «Європейська інтеграція України» взяла участь в III Європейському Конгресі місцевого самоврядування в Кракові. На Конгресі презентували кластер «Бескиди» та Трускавець, як центральний та найбільший його  курорт.

 «Участь в таких Форумах і Конгресах є необхідною складовою для популяризації Трускавця в Європі, – розповідає міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, –  поїздки за кордон і участь в таких заходах не пройшли безслідно для Трускавця. Наше місто стає популярним дедалі більше, нас впізнають, нами цікавляться, до нас дедалі більше їдуть з-за кордону і з цим не можна не погодитись. Крім участі у виставках і міжнародних заходах ми стараємось робити багато інших речей щоб наш курорт був привабливим і цікавим для відпочинку. Особливо для гостей з Європи. Кластер «Бескиди», заходи котрі були проведені в його рамках за минулий рік, подальші перспективи в такій діяльності є дуже позитивними для розвитку як нашого міста так і для регіону в цілому і мені приємно що наша спільна діяльність з ГО «Європейська інтеграція України» є продуктивною і корисною для популяризації Трускавця.  

Нагадуємо, у  травні 2016 року Трускавець підписав чотиристоронню угоду про співпрацю з містами Старий Самбір, Сянок та Риманув. Це стало передумовою створення міжнародного туристично-економічного кластеру «Бескиди», як комунікативно-організаційної платформи. Як наслідок, протягом минулого року, Трускавець активно популяризувався в Польщі. Це відобразитися на збільшенні популярності курорту в цій країні та, відповідно, зростанню кількості польських туристів. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту