Минулого року туристи з Білорусі увійшли до трійки країн, громадяни яких найчастіше відвідували Львівщину, зокрема Трускавець відвідало 7609 білорусів, що становить 14,7% від усіх іноземних відпочивальників. «Цей ринок для нас є цікавим, – говорить начальник управління розвитку міста Наталія Скибак, – курорт у Мінську презентують Truskavets InfoCentr, СГК «Карпати» та готель «Mirotel Resort & Spa». Це пряма можливість зустрітися з потенційними туристами та познайомити їх з нашим курортом. А також мати зустрічі з офіційними представниками України в Білорусі та проговорити з ними важливі питання співпраці у туристично-рекреаційній галузі, означити наші можливості для міжнародного туристичного ринку.

 Стартувала виставка 3 квітня. Український стенд, на якому окрім Львівщини представили міста Затока та Одеса, відвідали міністр спорту та туризму Республіки Білорусь Сергій Ковальчук та Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Білорусь Ігор Кизим.

 «Нам вдалось поспілкуватися з паном Послом: передали йому подарунок із Трускавця, обговорили туристичні аспекти нашого регіону та перспективи співпраці, – зауважує керівник Truskavets InfoCentr Віра Сазонова, – як резюме першого дня – запрошення української делегації на зустріч в Посольство України в республіці Білорусь».

 У ході офіційної зустрічі в Посольстві делегати від України отримали консультацію щодо співпраці з місцевими ЗМІ, розглянули можливість проведення Днів Ураїни в Білорусі, покращення логістики між нашими країнами , (зокрема, мова йде, про відновлення залізничного сполучення Львова та Трускавця із Могильовом), озвучили пропозиції щодо співробітництва в майбутньому.

Триватиме виставка до 6 квітня.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту