Трускавець став членом Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна»

В Трускавці пройшли  V Загальні Збори Асоціації  органів місцевого самоврядування (АОМС)  «Євророегіон Карпати – Україна».

Асоціація налічує близько 70 членів (депутати рад всіх рівнів (сільські, селищні, міські, районні та обласні) за екосистемним принципом) та займається лобіюванням інтересів населених пунктів Карпатського регіону (сприяє розвитку транскордонної і міжрегіональної співпраці, надає консультаційну підтримку органам місцевого самоврядування та неурядовим організаціям в реалізації їх завдань у сфері місцевого розвитку і транскордонної співпраці, надає допомогу у пошуку партнерів у рамках Карпатського Єврорегіону;  надає допомогу у підготовці програмних документів, стратегій та планів розвитку громад;  проводить професійні навчання у сфері місцевого розвитку і проектного менеджменту).

На засіданні було обрано нове правління, членом якого став Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця. Новим головою АОМС  став  Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради.

Окрім Трускавця членами Асоціації стали м.Новий Калинів, Бродівська, Миколаївська та Пустомитівська районні ради (Львівська область), Косівська районна рада (Івано-Франківська область), а також чотири сільські ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *