Пропозиція надійшла від Павла Трефлера ректора Вищої Східноєвропейської Державної школи, – організаторів форуму. Пропозицію обговорили під час робочої зустрічі у міській раді, Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця, Іван Цегенько голова ГО «Європейська інтеграція України» з представниками Польського міста Перемишль, очолюваної ректором Вищої школи Павлом Трефлером. Форум проходитиме 29 червня в Жешуві під патронатом Міністерств розвитку та транспорту Польщі,  а також за підтримки Марека Кухцінського – спікера польського Сейму.

Як зазначив Іван Цегенько, для Трускавця можна створити окрему платформу, де представники логістичних та транспортних компаній разом з політиками й представниками міст могли обговорити питання транспортного сполучення України та Польщі зокрема у напрямку курорту-Трускавця.

 

 

 

«Важливе питання транспортного сполучення, для залучення туристів на курорт. Промоція нашого міста буде ефективною, коли відпочивальники не матимуть проблем на кордоні, а також буде вибір транспорту авто, поїзд чи літак. Ці напрямки потрібно ретельно опрацювати, адже вони є стратегічними», – зазначив Андрій Кульчинський – трускавецький міський голова.

Також на зустрічі погодили шляхи промоції Трускавця серед студентів Школи, розроблятимуться й спільні освітні проекти.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту