У Трускавці почало працювати бюро правової допомоги. Це один з напрямків роботи державної служби, тому юридична допомога в бюро надається безоплатно.  

 Сьогодні, 12 вересня, Галина Кітраль, працівник «Трускавецького бюро правової допомоги», провела ознайомчий семінар для викладачів коли №1. Вона розповіла працівникам освіти про функціонування бюро правової допомоги та його роботу. Зокрема, пані Галина звернула увагу на основні завдання бюро, а саме: правопросвітництво у територіальних громадах; надання безоплатної первинної правової допомоги – правової інформації та консультацій; забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги (представництво інтересів в суді) вразливих категорій громадян; забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції.

«Отримання юридичних консультацій у бюро сприятиме виробленню у громадян практики використовувати правові інструменти для вирішення своїх життєвих питань замість узвичаєних корупційних практик», – зазначила Галина Кітраль.

 

 

Відтак, кожен, хто звернеться до бюро за юридичною консультацією – її отримає, як і матиме доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Крім того, клієнти матимуть змогу через бюро отримати доступ й до адвокатських послуг; а також фахівці бюро представлятимуть інтереси таких осіб у суді за окремими видами спорів.

«Трускавецьке бюро правової допомоги» знаходиться за адресою:                                    

м. Трускавець, вул. Данилишиних, 62.

Графік роботи: понеділок-п’ятниця

з 08:00 до 17:00

Тел.: (03247)-5-05-30; моб.: 099-29-63-194

Залишити відповідь

Перейти до вмісту