Понад 500 тисяч гривень з міського бюджету було виділено на нову комп’ютерну  техніку для трускавецьких шкіл. За ці кошти вже закупили необхідне обладнання.

Зокрема, школа № 2 (гімназія) укомплектована новим комп’ютерним класом на 11 місць, а також мультимедійним комплексом з інтерактивною дошкою.  Для закладів освіти закупили 6 проекторів з екраном, 17 ноутбуків, з них: 5 для шкіл міста, 8 для садочків, один для БУТу та один для Спортовця.  Також, додатково школи отримали два комп’ютери, садочки – 4.  

Та це не всі досягнення в галузі освіти, оскільки цього року  відбулось чимало позитивних перетворень майже в усіх закладах.  Як повідомив Олександр Лобик, начальник відділу освіти Трускавця, у місті підходять до завершення ремонтні роботи по усіх навчальних закладах, що були заплановані на цей рік. А саме, в НВК СЗШ №2- гімназії  провели реконструкцію  системи водопостачання,  а також капітальний ремонт входів. У садочку «Сонечко» – реконструкція даху. Дошкільний заклад «Зірочка» тепер з новим ігровим майданчиком. У ДНЗ «Ялинка» – ремонт системи опалення. І це ще не весь перелік.

Як зазначив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця, сезон зовнішніх робіт завершено, а відтак місто звертатиме увагу на закупки необхідного для всіх  напрямків. Він також наголосив, на тому, щоб  усі розпорядники коштів подали свої пропозиції, щодо необхідних закупівель. Відповідно у Трускавецьких школах оновлення, чи технологіями, чи новими меблями, чи обладнанням не завершується. Це саме стосується й інших галузей.  

Залишити відповідь

Перейти до вмісту