Про це повідомив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця на понеділковій нараді. За його словами, в області вживають заходів для попередження терористичних актів. Відтак, кожне місто має створити всі умови для , безпеки городян та контролю за порядком.

«Одним із заходів для попередження терористичних актів є домовленість про дислокацію роти Нацгвардії у Трускавці, яка патрулюватиме місто. На разі це лише попереджувальні заходи, але прошу всіх бути уважними, особливо, коли бачите підозрілі пакунки, – повідомляйте у відповідні органи», – зазначив Андрій Кульчинський.

Міський голова повідомив, що Дрогобицький район готується до візиту високповажних гостей у дні відзначення Дня пам’яті Івана Франка 27 серпня. У ці дні на Дрогобиччину завітає Верхо́вний Архієпи́скоп-емерит Любоми́р Гузар — єпископ Української греко-католицької церкви. Очікується приїзд глави Держави Петра Порошенка та прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Також на нараді обговорили підготовку міста до Дня Незалежності. Невдовзі трускавчани отримають повну афішу заходів святкування.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту