Це перші змагання спортивного рангу, організовані та проведені за всіма правилами Асоціації спортивного танцю України. Організатором танцювальних змагань виступив клуб «Вольта», керівник Зоряна Денисюк, учні якого, також, взяли участь у змаганнях.   

Як розповіла Зоряна Денисюк, до Трускавця на Всеукраїнські відкриті змагання зі спортивних бальних танців приїхали колективи з різних міст України: Чернівців, Дрогобича, Стрия, Львова. За перебігом змагань слідкували 15 суддів. Трускавчани, вихованці клубу «Вольта» посіли кілька призових місць у різних категоріях. Зокрема, Пасемко Ярина виборола  3 місце, серед 7 учасниць, в номінації Соло Ювенаш 2 Початківці, танцювала 4 танці. Школа 2: ІІ місце – Олександр Борисенко, Марта Кондратик, Святослав Петришин, Аріанна Паславська; І місце – Роман Тацяк, Софія Скибак. Школа А: І місце – Юрій Кісак, Аріанна Ружецька. Школа 3: ІІ місце – Вадим Шурга, Ірина Драновська.

 

 

«Загалом захід вдався, дітям все дуже сподобалось, особливо те, що висвітлював змагання телеканал Разом-ТВ, всі учасники з захопленням ділились враженнями з медійниками; запрошені гості, учасники та судді відзначили високий рівень змагань. Тепер хочемо розширювати поле діяльності, можливо, наступні змагання будемо робити в статусі Міжнародних», – додає керівник танцювального клубу «Вольта», Зоряна Денисюк.

Зазначимо, що клуб спортивного танцю «Вольта» у Трускавці працює 10 років. За цей час здобули чимало перемог. Учні клубу беруть участь у фестивалях за кордоном, зокрема у Болгарії, де ансамбль став лауреатом другої премії Міжнародного дитячого фестивалю «Сонце-радість-краса». Старша група працювала в одному з проектів разом з Наталею Могилевською, та в зйомках телевізійного шоу з Владом Ямою. Заняття проходять у ПК «Шевченка».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту