На сесії міської ради депутати затвердили Програму залучення безробітних осіб до громадських робіт щодо інформування населення про порядок отримання житлових субсидій та роботи з документацією на 2020 рік.

 Програма має розв’язати проблему комунікації з мешканцями в особливо важливих та актуальних питаннях.

 «На сьогодні питання щодо оформлення житлових субсидій громадянам міста і надалі залишається актуальним. Значна кількість жителів міста Трускавець постійно звертається до управління соціального захисту населення Трускавецької міської ради з питання оформлення субсидій. Для того, щоб швидко і, водночас, якісно надати послуги значній кількості громадян, є необхідність в залученні до цієї роботи громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та прийнятті міської програми щодо організації громадських робіт з інформування населення про порядок отримання житлових субсидій та роботи з документацією», – зазначила Віра Ільницька – начальник управління праці та соціального захитсу населення Трускавця.

 Джерелами фінасування програми є кошти міського бюджету – 36 тисяч гривень, затверджені сесією Трускавецької міської ради на наступний рік. Та кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

 Відтак, незабаром у Трускавці з’являться нові вакансії для тимчасово безробітних мешканців. Про це інформуватимуть у центрі зайнятості та в управлінні праці й соціального захисту населення Трускавця.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту