У пошуку нових місць для інвестування та туристичних пропозицій до Трускавця завітала знімальна група зі Стамбулу, яку супроводжував Ібрагім Юнсал. керівник Українського представництва Асоціації медичного туризму Туреччини. Зустрів гостей директор Трускавецького інформаційно-туристичного центру Олександр Боднар. Він, власне, і познайомив іноземців з Трускавцем, розповів про туристичні пропозиції та напрямки роботи курорту. Допомагали порозумітись з іноземцями стажери ТІЦу, які вправно вели бесіду англійською мовою та розповідали на запитання турецьких телевізійників.

Журналісти побували у кількох готелях, бачили бювет, а також відвідали сувенірний ринок. Проводили зйомки для турецького телеканалу «7». За задумом, це емоційна програма-путівник (в стилі

«Орел і решка») про міста України: Київ, Львів, Буковель і Трускавець. Знімальна група зацікавилась оригінальними сувенірами. Наприклад туалетний папір з фото президента Росії . Гості відзначили, що у відношенні до Путіна турки солідарні з українцями і поділяють наші настрої. Також їм сподобались вироби народного промислу.

«Нам дуже сподобався парк. Гарна природа, гори поряд, дуже зелено. Бачили ми не багато, але скажу, відверто, особливо щось змінювати у місті не потрібно. Однак ми відвідали бювет і скажу, що над ним треба попрацювати, його потрібно терміново відремонтувати. Це місце, яке відвідує багато людей, туристів і воно має виглядати на рівні, бути сучасним, стильним та зручним для всіх». – поділився своїми враженнями та враженнями знімальної групи Ібрагім Юнсал.

Ібрагім Юнсал представник Українського представництва Асоціації медичного туризму Туреччини відзначив, що останнім часом Туреччина жваво інвестує в Україну. Підприємці будують готелі з усіма медичними та розважальними послугами для своїх клієнтів. Українська природа вабить свіжістю та самобутністю, не менш привабливими для іноземців є ціни. Зараз представники турецького бізнесу активно знайомляться з інвестиційними пропозиціями Західної України. Трускавцем зацікавились, за попередніми домовленостями планується офіційна зустріч з міським головою Трускавця для обговорення можливих інвестиційних проектів.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту