У міській раді відбулась зустріч з представниками компаній, які можуть реалізувати проект заміни фільтрувальної системи та труб від резервного водосховища Трускавця до насосної станції. Робоча нарада проходила за участі Андрія Кульчинськго – міського голови Трускавця, Олексія Балицького, заступника міського голови, Наталії Скибак, начальника управління розвитку міста та представника німецької сторони-партнера Роланда Даннера.

 Згідно з умовами грантової програми NAKOPA, Трускавецька міська рада повинна розглянути пропозиції трьох фірм-претендентів.

 Слід зазначити, що у виборі фірми керівники міста та ТОВ “Трускавецький водоканал” зважають на головні критерії для фільтрувального обладнання – можливість, за його допомогою, усунути каламутність та специфічний запах озерної води. Перевагою є і досвід реалізації подібних проектів в Україні. Так, на зустрічі заслухали три пропозиції, які, надалі, ретельніше проаналізують.

 Грантова програма NAKOPA фінансується з коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Проект у Трускавці реалізовується у співвідношенні 90 – фонд / 10 – міський бюджет й триватиме рік. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту