З  08 по 13 жовтня  2016 р. у м. Стрий  проводився Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу «На Покрову» серед дітей до 10 та до 12 років з участю тенісистів з Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської областей. Всього у змаганнях брали участь більше 50 юних тенісистів.

     Серед дівчат до 12 років в особистому заліку у фінальному поєдинку за 1 – 2 місце боролися двоє вихованців відділення тенісу Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ». З рахунком 7:5, 6:2 Марущак Неоніла обіграла Опольську Анастасію. У парному розряді до 12 років трускавчанки Марущак Неоніла та Опольська Анастасія вибороли перше місце у господарів турніру – Юзвішин Марії та Зимної Дарини         ( м. Стрий).

      В особистому заліку серед дівчат до 14 років у фіналі також дві трускавчанки – Микитин Яна обіграла Карпяк Вікторію (6:4, 6:2). У парному розряді дует з м. Трускавця Микитин Яна – Карпяк Вікторія обіграли Крамарову Єву ( м. Ів Франківськ) та Маслей Маряну (м. Мукачево ).

      Усі переможці тенісного турніру – вихованці відділення тенісу Трускавецького ДЮСК «СПОТОВЕЦЬ», які займаються під керівництвом тренера ДЮСК  Ігоря Микитина.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту