У Трускавці висадили другу частину дерев у саду, який присвятили матерям військових Львівщини в рамках благодійного мистецько-соціального заходу «Мамина весна».

 Сад не лише присвятили матерям, самі жінки брали участь у висадці дерев. Матері неабияк зраділи, побачивши, що саджанці, які вони своїми руками посадили минулої осені прийнялись і зацвіли.

 Підготовкою ділянки займались працівники Парку Курортного, які допомогли вибрати дерева і правильно їх висадити та обв’язати. 

 Виділятиме, та нагадуватиме про символічність саду новий монумент – Ангел, який цього року, також, постав на галявині.

 Цьогоріч не лише розширили сад, та, у рамках заходу, провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс естрадної пісні «Мамина весна». Організатори – Трускавецька міська рада та голова Громадського об’єднання «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» Олександр Іськов.

 Трускавець став 101-им містом, яке долучилося до проекту і проводить його вдруге.

 «Ми з радістю та гордістю підтримуємо таку чудову ініціативу, адже які б не були реалії, життя продовжується. Наші матері, які виховують захисників завжди повинні відчувати нашу шану і підтримку. Цей символічний сад буде чудовим емоційним доповненням нашого Парку і зовсім скоро ми збиратимемо тут наш врожай фруктів. Але разом з тим, я бажаю, аби з часом, кількість учасників ставало менше, щоб українські матері знову відчули спокій в душі, не проводжали дітей на війну», – зазначив Андрій Кульчинський Трускавецький міський голова.

 Очевидно, що такі соціальні акції допомагають жінкам знаходити однодумців та людей, які розуміють їхні проблеми. Це дає їм можливість відволіктись і знайти сили, щоб подарувати собі свято.

Більше фото з події 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту