9

 У НВК «СЗШ№2-гімназія» завершили цикл Різдвяних свят яскравим театралізованим дійством. Учні, вчителі, батьки, запрошені гості побували на цікавому святі, головним героєм якого став традиційний український Вареник. Організатори перенесли нас у справді фантастичну атмосферу, кого тільки не було на сцені: казкові сніговики, гноми, феї, колядники з українськими і англійськими колядками, літературні герої – Вакула із Оксаною, біблійні Йосип і Марія, навіть сама англійська королева! Але найбільше здивували наймолодші герої – вареники у виконанні учнів початкових класів. Оригінальні костюми, дотепні жартівливі вірші, запальні танці не залишили байдужим нікого. Звучали традиційні колядки «Нова радість стала», «Щедрик», до речі, українською і англійською мовами, сучасні пісні про коляду. З вітальними словами звернулися до присутніх запрошені гості: отець-декан Петро Івасівка, мер Андрій Кульчинський, голова методкабінету Інна Форемна, директор Роман Гудзеляк.

 Продовжилось свято на шкільному подвір’ї, там уже чекало на всіх частування: гарячі смачні вареники, які приготували тут же , на вулиці, у справжній польовій кухні. А на завершення і діти , і дорослі   виконали спільний танець. Після цього усі повернулись до своїх кабінетів, де скуштували вареників і дзвінко колядували.  

 Крім того, кожен охочий зміг долучитися до благодійної акції на підтримку важко хворої дитини – трускавчанки Ані Качмар, спільними зусиллями зібрано 16300 грн. Нехай станеться Різдвяне диво і дитина отримає шанс на зцілення!

 Висловлюємо щиру подяку організаторам: учителю Лесі Дукас і учнівському колективу 10-Б класу, а також учням 10-А, 1-А, 1-Б, 1-В, 1-Г 2-А, 2-Б, 2-В і 3-В класів, і заступнику директора Руслані Болюк. Дякуємо усім батькам, які підготували яскраві костюми і активно долучились до організації та проведення свята! 

10

131211

Перейти до вмісту