32771У ДНЗ №7 «Дзвіночок» м. Трускавця відбувся показовий День запланованого тижня безпеки в ДНЗ у трьох напрямках: робота з дошкільниками, працівниками ДНЗ, та батьками вихованців закладу.

Були розроблені заходи, які передбачали різні форми роботи. Зокрема, організовані інструктажі, навчання персоналу закладу щодо правил безпечної поведінки, дій при загрозі і виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Цього дня  проводилась змістовна робота, що охоплювала усі освітні лінії розвитку дошкільника та спрямовувалась на виявлення знань дітей про безпеку життєдіяльності, на формування свідомого розуміння цінностей власного здоров’я, навчання способів власної поведінки під час надзвичайних  ситуацій  природного та техногенного характеру.

Гості та вихованці переглянули лялькову виставу «Як звірята взяли сірники до рук» ( вихователі Костів Г.С., Шумак С.А., Звєрєва О.В., Погорецька Л.О.). Вихователь Прокопів Н.М., музкерівник Мегес Н.М. підготували тематичну розвагу з дітьми середнього віку «Правила ці знай, про безпеку пам’ятай!». Дітисаршої та логопедичної груп взяли участь в змаганні-естафеті «Відважні пожежники» (вихователі Коблик Ю.І., Капко Л.З., Процик М.В., логопед  Лялюк Л.І.). Присутні мали можливість переглянути презентаційні матеріали щодо організації роботи з охорони праці в дошкільних навчальних закладах з дітьми, педагогами та батьками, які підготувала вихователь-методист Бряник Г.М.

Перейти до вмісту