У минулому році в СЗШ №2 замінили значну частину даху. Бюджет робіт становив 5 мільйонів гривень. Як розповів Орест Лобик, начальник відділу освіти цьогоріч покрівлю другої школи завершать, а заразом і реконструкцію фасаду. Фінансування робіт становить 9 мільйонів гривень: 2 млн грн – міський бюджет та 7 млн грн – Державний фонд регіонального розвитку?.

 У відділі освіти прогнозують, що вже першого вересня учні та вчителі побачать оновлену школу.

 Також в СЗШ № 2 розпочинають реконструкцію харчоблоку в рамках мікропроєкту, який фінансується з міського та Обласного бюджетів. За кошти благодійників замінюють підлогу частини шкільних коридорів.

 “Сьогодні територія школи схожа на будівельний майданчик, але приступити до остаточного благоустрою зможемо, коли завершаться основні роботи. Результат, безперечно, вартий, щоб почекати”, – каже Орест Лобик, начальник відділу освіти міської ради.

 Слід зазначити, що за останні місяці неабияк змінилась «спортивна» частина шкільного подвір’я. Тут нещодавно відкрили майданчик зі штучним покриттям – проєкт ДФРР. Сьогодні місто фінансує встановлення спеціального освітлення навколо майданчика, для гри в темний час доби. Додатково встановили антивандальні тренажери, поряд планується — бігову доріжку з гумовим покриттям

Перейти до вмісту