Останній рік дуже інтенсивно велася робота з реалізації проєкту «План розвитку сталої та екологічно безпечної модернізації постачання питної води в Трускавці», Nakopa-E-UKR.3-18. Це грандіозний проєкт, який фінансується Урядом Німеччини, Міністерством економіки та реалізовується спільно з Управлінням розвитку міста Трускавця та управлінням УЖКГіБ.

 Як і передбачалось проєктом, у Трускавці замінили трубопровід від резервного водосховища до насосної станції, виготовили ПКД по будівництву фільтрувальної станції. До кінця року проводитиметься реконструкція станції першого підйому – заміна насосу на новий, німецької марки GRUNDFOS. Новий насос є енергоощадним та потужним, визнаний одним з найкращих в світі. Таким чином, вже цього тижня, перший етап реалізації даного проєкту буде завершено.

 Наголосимо, що реконструкція Станції першого підйому розпочалась вже з цього понеділка і продовжиться до кінця року. Питне озеро в цей період експлуатуватись не буде. Беручи до уваги цю інформацію, повідомляємо, що можливі перебої з водопостачанням у нічний час з 23:00 -6:00.

 У цей період можуть виникнути певні незручності. Та разом з тим, маємо розуміти, що для Трускавця та всіх його мешканців – це історична подія, яка, направду змінить ситуацію з водопостачанням у місті до кращого. І, це лише початок, адже завершується тільки перший етап. Зміни в наше місто приходять поступово, як бачимо, туди куди потрібно.

На фото – німецька делегація веде перевірку реалізації Проєкту модернізації постачання питної води в Трускавці. 

Перейти до вмісту