Сьогодні до Трускавця приїхали освітяни з різних куточків України: Києва, Конотопа, Кривого Рога, Тернополя, Львова, Стрия, Херсону, Запоріжжя, Одеси, Полтави, Ізмаїлу. Вони візьмуть участь у XIII освітянському форумі, який щороку проходить у Трускавці.

 25 лекцій за 5 днів мають пройти учасники форуму. Про це, на урочистому відкритті в Народному Домі, розповів головний організатор щорічного освітянського форуму Ярослав Турянський, президент асоціації «Відроджені гімназії України». Привітав освітян, які приїхали до Трускавця за новими знаннями Андрій Кульчинський, міський голова Трускавця. Він був радий бачити так багато гостей та побажав учасникам форуму цікавого навчання й не менш захопливого перебування у нашому гостинному місті. Оригінальною пісенною композицією на Різдвяну тему привітали присутніх учні 5-го класу трускавецької СЗШ №3 під керівництвом Іванни Радіонової.

 Впродовж 5 днів запланована насичена програма. Учасники пройдуть освітні курси: «Інституційний аудит закладів освіти центрами ДСЯО», «Профорієнтація в освітньому процесі навчального закладу», «Активні методи навчання в інтегрованому курсі «Я досліджую світ», «Використання сервісів Google в освітній діяльності», «Формування команд та реалізація спільних проєктів в закладах освіти» та інші. Організатори зазначають, — по завершенні тренінгів усі отримають сертифікати про пройдені курси.
.

Перейти до вмісту