29 жовтня в центральній бібліотеці відбулась презентація нової збірки Нестора Мартинця ” В нас йде Вітчизняна війна” та презентація поетичної збірки Володимира Канюка ” Я із Майдану,Українець”

Ведуча та організатор творчої зустрічі Галина Грицило познайомила присутніх з авторами презентованих книг. Першим  презентував свою нову збірку поезій Нестор Мартинець ,який знайомив  присутніх  із збіркою  віршів «В нас йде Вітчизняна війна», а також розповів про своє життя, творчий шлях.  Під час зустрічі  присутні мали нагоду почути нові поетичні твори пана Нестора в авторському виконанні,а також раніше написані вірші та гумореску «Як Президент в лісі заблудився».Наприкінці  виступа пан Нестор зачитав нещодавно написаного вірша для свого друга і таким чином передав поетичну естафету пану Володимиру. Володимир Канюка розповів присутнім,як і коли познайомились з Нестором Мартинцем. Далі зачитав вірша «Я із Майдану,Українець»,який дав назву його поетичній збірці. І враз кожен з присутніх згадав Майдан,перед очима з’явились криваві картини на Інститутській. Далі говорили про війну на Сході України,про волонтерство.

   Поети з радістю відповідали  на питання, які виникали  під час зустрічі. Зустріч вийшла щирою, теплою, спілкування – живе, цікаве та відверте.

У бібліотеці до цієї теми була підготовлена  книжкова поличка «Герої не вмирають»,на якій були представлені нові книги,які нещодавно вийшли друком.

На  прикінці зустрічі зав.відділом обслуговування Галина Грицило подякувала поетам за творчість, а також за подаровані бібліотеці збірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *